Surface Summer Academy:
Het gemak van Surface deployment

Nu registreren

Vul dit formulier in om u registreren voor het webinar

*required fields

Surface Summer Academy: Het gemak van Surface deployment

On-demand

Surface Summer Academy:

Het gemak van Surface deployment

Het configureren van apparaten met de juiste applicaties, profielen en beveiligingsinstelling voor elke gebruiker, kan een zwarewissel trekken op de (IT)organisatie. Surface apparaten installeer je echter met gemak op afstand. Het enige wat de medewerker hoeft te doen is het apparaat aanzetten en inloggen. De tools voor zijn of haar rol installeren automatisch. Dat is het gemak van Zero Touch Deployment.

Met behulp van de zero-touch implementatie- en beheerfuncties van Surface-apparaten kunnen organisaties aanzienlijke besparingen op de gebruikskosten behalen.

In dit webinar gaan we dieper in op de deployment van Microsoft Surface apparaten. En hoe Microsoft je hierbij kan helpen of je huidige situatie kan optimaliseren.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Windows Autopilot
  • Intune
  • Azure Active Directory
  • Microsoft 365

Andere sessies

Wil je je ook voor andere sessies aanmelden van de Surface Summer Academy? Bekijk alle sessies op: https://aka.ms/SurfaceSummerAcademy

https://note.microsoft.com/WE-NOGEP-WBNR-FY22-07Jul-12-SurfaceSummerAcademyHetgemakvanSurfacedeployment-SRDEM80217_LP02ThankYou-StandardHero.html